Az STC Kézilabda Szakosztályának eredményei a 2014/2015-ös bajnoki év őszi félidejében

Az új rendszernek, még komolyabb elvárásokkal, új csapatokkal és bővült edzői karral vágtunk neki.

Serdülő csapatunk amely már több éve bizonyítja hogy a jövő felnőtt csapatának is gerincét fogja adni, az alapszakaszban a 2. helyet szerezte meg. Jelen pillanatban a középdöntőben versenyeznek és a továbbjutásért küzdenek Csendes István edző vezetésével.

U14-es csapatunk új edzővel – Csendes Ádám- vágtak neki a gyermekbajnokság küzdelmeinek. Az alapszakasz küzdelmeiben egy fordulóval a vége előtt a továbbjutást eredményező 4. helyen állnak.

U10-es csapatunk a kisiskolás bajnokságban vesznek részt ahol 3 győzelem mellett 5 vereséget szenvedtek Baksay Attila tanítványai. Ebben a bajnoki rendszerben nincs tabella, a hangsúly nem az eredményen van, hanem hogy minél többet játszanak a gyerekek.

U9-es csapatunk hasonló küzdelmekben méretteti meg magát, 4 győzelem mellett 2 vereséget szenvedtek. A legutóbbi fordulóban a Debreceni Sportiskola csapatát győzték le 14:10 arányban Papp József tanítványai.

Az U8 és U7-es bajnokság még nem kezdődött el, de gőzerővel készülnek itt is a gyerekek a versenyzésre Hardon Csaba és Papp József vezetésével.

Nagyszerű és örömteli hírrel is szolgálhatunk, ugyanis Kerülő Lászlót beválogatták a régió válogatottba, így ő Budapesten vesz részt a régió válogatottak tornáján.

kerülő_lászló

Felnőtt csapatunk a Borsod-megyei bajnokságban a 2. helyen áll. Nem titkolt reményünk ismét bajnokságot nyerni.

Papp József

Feltöltő

Fel