A Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola adventi műsora

A Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola ebben az évben is színes karácsonyi programra várta a családokat és érdeklődőket. Az est keretében átadásra került a Sipos György Alapfokú Művészetoktatási és Nevelési Közhasznú Alapítvány Kuratóriuma által, 2010-ben megalapított Sipos György díj is. Ezt követően az iskola valamennyi csoportja színpadra lépett, hogy így kívánjanak együtt áldott, békés karácsonyi ünnepeket a jelenlévőknek.

A Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola ünnepi, karácsonyi műsora előtt átadták a Sipos György díjakat, melyet 2010-ben alapítottak. Az elismeréseket négy kategóriában ítélték oda az arra érdemeseknek. Nemzetközi kapcsolatok kategóriában Zuzanna Lackova, Borsiból vehette át a díjat. Partnerintézmény kategóriában Némethné Szendrei Csilla, a Cigándi Kántor Mihály Általános Iskola intézményvezetője részesült elismerésben. Az oktatás segítő címet idén Hochvártné Stumpf Judit iskolatitkár kapta, míg pedagógus kategóriában Darmos Csaba néptánc pedagógus, mester tanárt díjazták. A csoportok által előadott színes műsor ezt követően vette kezdetét.

A műsor keretében, mint egy kerek történetet építették fel a produkciókat a SAMI-sok, ehhez egyedi hangulatot varázsoltak a színpadra. A csoportok kreatív koreográfiái pedig nagy sikert arattak a nézőközönség körében, akik nagy tapssal jutalmazták a táncosokat.

További fotók >>>

Feltöltő

Fel