“Összefogás a gyógyulásért….” – Köszönet a támogatásért!

A Szervező Team (Pataki Tamás, Patakiné Trembeczki Anita, Hauserné Páricsi Andrea, Kőváry Zoltán, Egyed Gyula, Majoros Krisztián) nevében szeretnénk köszönetet mondani minden meghívott vendégünknek, akik valamilyen formában hozzájárultak ahhoz, hogy az „Összefogás Máté gyógyulásáért” rendezvényünk sikeresen zajlott le.

Ezúton szeretnénk megköszönni a sok segítséget, melyet kaptunk, hisz a rendezvény színvonalához szükségünk volt ezen emberek támogatására is. Köszönjük a sok-sok támogatást, együttérzést és szeretetet, melyből talán Máté családja is erőt tud meríteni.

KÖSZÖNJÜK:

Műsorvezetőinknek (Kőváry Barna/sportoló – műsorvezető, Tilk-Lippai Marianna-műsorvezető )

– A rallysoknak (Botka Dávid, Balogh János, Lovász Pál, Kurtos Róbert, Borbély Tibor, Forgács László, Godó Roland, Csomós Miklós, Berta Gábor, Naár Gábor, Szalánczi László, Juhász Imre, Krizsó Zoltán, Nagy Lajos, Nagy Norbert, Temesvári László, Veszprémi Éva, Veszprémi Roland, Kerekes László Tamás, Juhász Csaba, Szabó Máté)

– A helyi crossokosnak (Cseh Ádám, Turai János, Seres Zsolt, Bárány Tamás, Váradi László, Bazsó Attila)

Utcai motorosoknak.

Zempléni Motorosok tagjainak a részvételt, és az élményeket, amit a felvonulással szereztek a rendezvényre látogatóknak.

– Ujpál Gábornak a Limuzinos felvezetésért.

– A Magyar Olimpiai Strandfoci Válogatottnak a részvételt (Szacskó László, Ficsór Dávid), a támogatást, az ajándékot.

– A Sárospataki Modellező Klubnak a bemutatókat.

– A Sárospataki Lovagoknak a színvonalas bemutatókat, és az eredményes pénzgyűjtési technikát.

– A táncosoknak (Matu Zsolt tanítványainak).

– A Sárospataki Plasztik SE mazsoretteseinek a fellépést.

– Együtteseinknek a “pataki Frusciante” és a “padavanok”, a BNV, és a Dopping együtteseknek fellépéseit, Nagy Lajosnak az egész napos hangosítást.

– A Kreatív Kuckónak (Patakiné – Katika néninek, pedagógusoknak), akik segítségével a gyerekek kézműves foglalkozáson vehettek részt, az Egészségügyi Szűrést végzőknek (a Rendelőintézet dolgozóinak és László Irénnek).

– Jákob Dánielnek ás Hadobás Ingridnek a fotókért, videókért, kiknek köszönhetően a kis Máté részesülhetett a kimaradt élményekből.

– A tűzoltóságnak, rendőrségnek a bemutatókat, akik segítségével a gyerekek közelebbről megismerkedhettek a rendvédelmi dolgozók munkaeszközeivel.

– Az Eszterházy Károly Comenius Főiskolai kar hallgatóinak a munkáját.

– A Ristorante Collegno támogatását, akik hozzájárultak a vendégeink ellátásához.

– A Kávéháznak az elkészített finom forralt bort és teát.

– Aros János polgármester úrnak teljes támogatását, aki az első perctől támogatta a rendezvényünk megvalósulását. Szvitankó Tamás segítségét, akit bármikor hívni tudtunk egyes problémák megoldásánál.

– A Polgárőrség tagjainak az egész napos munkát.

– Minden olyan helyi vállalkozásnak köszönjük a hozzájárulását (különböző alapanyagok, fűszerek, pékáru, bor) aminek köszönhetően meg tudtuk vendégelni a kilátogatókat egy finom forró teával, forralt borral, egy meleg gulyással.

– Klima Jani bácsinak az egész napos részvételt, az elkészített gulyásokat.
Kőváry-Kerchner Zsuzsanna, Zsoldos Tímea, Egyed Szilvia, Oláh Gábor, Szőkéné Popovics Veronika, Regősné Trembeczki Szilvia, Regős László, Littomericzky Anikó, , Ádám Krisztina akik segítségével forralt borral, forró teával, pogácsával, mézes puszedlivel kedveskedhettünk a résztvevőknek.

LEGNAGYOBB KÖSZÖNET a rendezvényre látogatóknak, akik anyagilag hozzájárultak Máté gyógyíttatásához!

 

Feltöltő

Fel