Sikeres és eredményes Jótékonysági rendezvény az óvodában

A Carolina Óvoda és Bölcsőde intézményében Jótékonysági rendezvényt szerveztünk – 2014. november 15-én, szombaton – korábbi óvodásunk, Kristály Máté gyógykezelésének támogatására – nyilatkozta Lendvainé Szendrei Ágnes intézményvezető.

A kisfiú 3 éven át óvodásunk volt, kishúga pedig jelenleg nagycsoportosunk. Máté csoporttársai ma is boldogan idézik fel a vele együtt töltött napokat. Mindenkihez kedvesen, aranyosan, figyelmesen közeledett. Szülei mindig segítő és támogató szülők. Szeptember elején megdöbbenéssel hallottunk Máté betegségéről. Mindannyian úgy éreztük, hogy segítenünk kell, illetve segíteni szeretnénk.

Egy rendezvény szervezésébe kezdtünk, amelynek programjában sok óvodásunk közreműködésére számíthattunk. A néptánc- és a zeneóvodás csoportjainkban fellépő kisgyerekek szívvel-lélekkel táncoltak, mert tudták, hogy ez a tánc most Mátéért szól. Durbák Mira és Nezáczki Kata egy-egy hegedűszámot ajánlottak fel Mátéért. Szinte valamennyi bölcsődés és óvodás kisgyermek egy-egy játékát hozta el a tombolába, ezzel is hozzájárulva a nemes célhoz. A tombolatárgyakat gazdagította a Máté keresztapja által felajánlott, saját készítésű szép komód is.

A rendezvény során az intézmény óvodapedagógusai egy jó hangulatú mesejátékot adtak elő a jelenlévőknek. Ezt követően játszóház keretében különböző foglalatosságokra volt lehetőség.

Végül a rendezvény második részében a ROKONOK Zenekar gyermekműsorának előadására került sor. A zenekar tagjai ezzel a műsorral – melyet önzetlenül ajánlottak fel – szintén Máté felépülését kívánták támogatni.

Hatalmas öröm volt számunkra megtapasztalni ezt az összefogást. Közel 400 fő vett részt a rendezvényünkön, és mindenki azért jött el, hogy valamilyen formában – anyagilag és erkölcsileg – Kristály Máté felépülését támogassa. A rendezvény nagyon jól sikerült. Az anyagi eredményesség és a siker már megvan!

MÁTÉ! Tudd és érezd, hogy ez a rendezvény NEKED, ÉRTED és RÓLAD szólt! Küzdj bátran a betegséggel, és GYŐZZ! Mi mindannyian melletted vagyunk! Ennek a hatalmas erőnek és összefogásnak SEGÍTENIE KELL! GYÓGYULÁST KÍVÁNUNK!!!

Feltöltő

Fel