Felhívás sárospataki turisztikai szolgáltatók számára

A honlap fejlesztése tovább folytatódik. Az alábbi felhívásnak megfelelően kérjük a Sárospatakon működő turisztikai szolgáltatók tulajdonosait (szálláshelyek, vendéglátók), hogy küldjék el bemutatkozó anyagaikat és fényképeiket a szerkesztőség számára. A beküldött anyagokat a portál rövidesen átalakuló “Turizmus” menüjében ingyenesen közzé tesszük. Az űrlapokat online küldheti be. A fényképeket a szerkesztoseg@sarospatak.hu e-mail címre az alábbi felhívás szerint. Kérjük, hogy a szállásadók és a vendéglátók külön-külön töltsék i az űrlapot, függetlenül attól, hogy egy üzletben mind a két szolgáltatást igénybe vehető.

– A szerkesztők –


A szállásadóknak szóló űrlap online is kitölthető IDE klikkelve! A vendéglátóknak szóló űrlap online is kitölthető IDE klikkelve!!


Tisztelt Turisztikai Szolgáltató!

Sárospatak Város Képviselő Testülete 2014. tavaszán döntést hozott arról, hogy az év folyamán megújítja városunk hivatalos honlapját. A sok év óta jól működő internestes portálunk mára már végérvényesen elavult és eljött az ideje, hogy átadja helyét egy korszerűbb, több szolgáltatást nyújtó portálnak. A májusban folyamán lefolytattuk azt a kiválasztási eljárást, amelynek során három pályázó cég közül kiválasztottuk a programozást végző vállalkozást. A fejlesztés első fázis elkészült, az új honlap már a közönség számára is elérhető. A fejlesztés ezzel azonban még nem ért véget.

Rövid időn belül tervezzük a honlap Turizmus moduljának átalakítását. A sarospatak.hu „Turizmus” főmenüje ingyenesen lehetőséget biztosít majd a turisztikai szolgáltatóknak, hogy alapadataikkal megjelenhessenek a város hivatalos honlapján.

A turizmus modul átalakítását a szolgáltatókat bemutató anyagok begyűjtésével és feldolgozásával kezdjük. Amennyiben az Ön által vezetett szolgáltató élni kíván a lehetőséggel kérem, hogy a honlapon található űrlapon keresztül küldje meg nekünk adatait. Szívesen fogadunk 2-3 olyan fényképet is, amely jellemző a szolgáltatására. Ezt csak elektronikusan, az szerkesztoseg@sarospatak.hu e-mail címre küldje meg a szolgáltató pontos megjelölésével.

Együttműködését előre is köszönjük!

Sárospatak, 2014. november 18.

Aros János

polgármester

Feltöltő

Fel