A Sárospatak és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsülése

A közrenddel, a közlekedésrendészettel, a bűnüggyel, az igazgatásrendészettel összefüggő kérdések is felmerültek azon a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumon, amely a Sárospatak és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási tanácsa mai ülésének napirendjei között szerepelt. Ruszkai József r. ezredes, a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitány-helyettese előbb értékelt a Sárospataki Rendőrkapitányság munkáját valamint beszélt azokról az aktuális kérdésekről, amelyek a járási területen található településeken felmerültek vagy felmerülhetnek az elkövetkezendőkben.

Ezt követően dr. Komáromi Éva, a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Sárospataki Járási Hivatalának vezetője a területi közigazgatás aktuális kérdéseiről tartott egy tájékoztatót. Az ülésen emellett bemutatkoztak azok a polgármesterek is, akik újként lettek megválasztva.

A társulási tanács legközelebb három hét múlva ül egy asztalhoz ismét, amikor is olyan aktuális kérdéseket szeretnének megvitatni, mint az utak állapota vagy az Inter City ügye.

Feltöltő

Fel