Tourinform az információforrás

Telelni vagy nyaralni menne belföldön? Vagy csak egy hétvégi programot tervez? Vagy már megtalálta álmai hazai úti célját és helyi információkra van szüksége? Keresse fel az Önhöz legközelebb eső Tourinform irodát, ahol minden szükséges információt beszerezhet.

A Tourinform név mára egyet jelent azzal a hazai turisztikai információs irodahálózattal, amely országszerte több mint 120 településen várja a látogatókat helyi, környékbeli, sőt országos turisztikai információkkal. A Tourinformok a helyi és környékbeli látnivalók, programok mindentudói, és a hálózatnak köszönhetően akár Lentiben is megtervezheti tokaji hétvégéjét.

A Tourinform-irodák munkatársai magyar és idegen nyelven készséggel tájékoztatják Önt szálláshelyekről, vendéglátóhelyekről, közlekedésről, programokról, látnivalókról, eseményekről és szolgáltatásokról. A Tourinform-irodákban hozzájuthat ingyenes turisztikai kiadványokhoz, vásárolhat térképeket, útikönyveket, turisztikai kártyákat, képeslapokat, lefoglalhat helyi turisztikai programokat, szálláshelyeket, jegyet válthat különféle rendezvényekre, s jónéhány helyi terméket is beszerezhet. A Tourinform név pedig egyben garancia is arra, hogy Ön minden szükséges információt megkapjon.

A Tourinform hálózat tavaly több mint két millió turistát szolgált ki személyesen.

TOURINFORM SÁROSPATAK
Sárospatak, Szent Erzsébet u.3.
Tel.: 06 47 513 150

tourlogo

Feltöltő

Fel