II. Ültess Jövőt!

14szept_plasztik_seSárospataki PLASZTIK Kulturális, Szabadidő és Sport Egyesület által szervezett II. ÜLTESS JÖVŐT! elnevezésű rendezvényre 2014. szeptember 20-án került sor Vízikapunál. A tavalyi évben hagyományteremtő szándékkal megrendezett sportban, játékokban gazdag programot az éven koncertekkel egészítették ki a szervezők…
A rendezvényt az SPSE mazsorett csoportjainak bemutatója nyitotta. A tarcali Harlequin TáncSE tagjai vidám hangulatú hip-hop dance, show-tánc és latintánc bemutatójukkal szórakoztatták a közönséget. A sárospataki Karate Klub színvonalas bemutatót tartott, ami által a közönség betekintést nyerhetett a küzdősport világába. A miskolci Flying Colours akrobata csoport lélegzetelállító mutatványokkal tarkított műsorral kápráztatta el a jelenlévőket.

A kedvező időjárásnak köszönhetően sokan látogattak ki a rendezvényre, ahol a színpadi produkciók mellett arcfestés, csillámtetoválás, kézműves tevékenységek, ügyességi feladatok várták az érdeklődőket. A „régi idők akadályversenyét” felidézve vidám vetélkedésre hívták a szervezők a gyerekeket és felnőtteket. Az eredményhirdetés és díjkiosztás után a koncertek sorát a CAIRO együttes nyitotta, jó hangulatot varázsolva a Vízikapuhoz. Sajnálatos módon a másik meghirdetett előadó betegségre hivatkozva a fellépést lemondta, ezért a szórakozni vágyókat Merényi Ákos színész-énekes és Mada Robi DJ műsorakárpótolta. A jó hangulatban eltöltött délután egy közös zsíroskenyér-partyval zárult, ahol vendégül látták a közönséget is.

rendezvény célja megvalósult, hiszen lehetőséget biztosítottak mindazok számára, akik gyönyörű környezetben, szép időben szerettek volna eltölteni egy vidám délutánt, valamint lehetővé tették, hogy helyi és környékbeli egyesületek, klubok bemutatkozhassanak. Az iskolák, óvodák szűkebb környezete vagy a nyertesek kertje idén is egy fával gazdagodhatott. Köszönet mindazoknak, akik hozzájárultak, hogy ez a kellemes, programokban gazdag délután létrejöhessen.

Jövőre ismét találkozunk! Addig is ÜLTESS JÖVŐT!
A Sárospataki PLASZTIK Kulturális, Szabadidő és Sport Egyesület
További fotók >>>

Feltöltő

Fel