Sátoraljaújhelyben is bemutatkozott a Sárospataki PLASZTIK SE

 

Sátoraljaújhelyben 2014. augusztus 2-án a ötödik alkalommal rendezték meg a Zemplén Mazsorett Fesztivált, melyen a Sárospataki PLASZTIK Kulturális, Szabadidő és Sport Egyesület is képviseltette magát. A házigazda Sátoraljaújhely mellett részt vettek a találkozón Sárospatak, Rudolftelep, Debrecen és Hajdúböszörmény mazsorett csoportjai is. Csubákné Gabóczi Erika, a Sárospataki PLASZTIK SE elnöke küldött beszámolót…
A fesztivált a csapatok zenés felvonulása nyitotta. A rendezvénytérre érve egy ifjú pár legboldogabb napjának is részesei lehettek a lányok, akik sorfalat állva köszöntötték az újdonsült házasokat és az ünneplő násznépet.

Ezt követően a csapatok bemutatkozása következett, mely széles skáláját mutatta a mazsorett sokszínűségének. A bemutatók között korosztályonként mazsorett szépségversenyre került sor, melyen csapatunk 2 tagja (Német Barbara és Hochvárt Anett) is megmérettette magát. Noszály Kamilla a sátoraljaújhelyi csapat egyik tagjával közös improvizációt adott elő, mely nem mindennapi előadás volt és elnyerte a közönség tetszését is.

A szakmai zsűri a nap végén értékelte a bemutatott koreográfiákat. A sárospataki csapat munkáját nagyon színvonalasnak és látványosnak találta. Záró produkcióként a fesztiválon résztvevő valamennyi mazsorett egy nagyon jó hangulatú közös pomponozással zárta a napot.

Feltöltő

Fel