Ismét INGYENES lakossági LED-csereprogram Sárospatakon!

Tisztelt Sárospataki lakosok!

Sárospatak Város Önkormányzata és a CYEB Energiakereskedő Kft. jóvoltából a villanyszámlák csökkentése érdekében a tavalyi évhez hasonlóan idén is INGYENES lakossági LED-csereprogramot indítunk a sárospataki lakosok részére.

A LED fényforrások használata jelentős csökkenést jelent a villanyszámlában, és akár 10 éves élettartamának köszönhetően használója sokkal kevesebb hulladékot termel, mint az, aki hagyományos izzóval világít.

Éljen a lehetőséggel, jusson ingyen izzókhoz, csökkentse a villanyszámláját és tegyen azért, hogy kevésbé terhelje a környezetet!

Hogyan lehet csatlakozni a programhoz? Kizárólag online regisztrációt követően. A ledcsere.hu oldalon a „Jelentkezés”-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhatnak a Sárospataki lakcímkártyával rendelkező lakosok. A regisztráció lehetősége 2024. január 3-tól – 2024. január 31-ig él.

A regisztráció menete:

Látogasson el a https://app.ledcsere.hu/registration online felületre.

  1. A programban résztvevőknek szerződést kell kötniük a CYEB Energiakereskedő Kft.-vel, ehhez szükséges a regisztráció során a személyes adatok megadása, valamint az igénylő Személyazonosító igazolványának és Lakcímkártyájának elektronikus feltöltése.
  2. A regisztráció során meg kell adni a lakás egyes helyiségeiben található izzók darabszámát, foglalatának típusát (E27 vagy E14) és napi világítási idejét.
  3. Az utolsó rendelkezésre álló villanyszámla elektronikus feltöltése kötelező!
  4. A regisztráció véglegesítése során látni fogja a megadott adatait, a feltöltött dokumentumok listáját és az automatikus kalkuláció során megállapított, Önnek járó fényforrások darabszámát, típusát.
  5. A megadott adatok valódiságának és a szerződéses feltételek elfogadásának kipipálása után el kell fogadni az alábbi nyilatkozatot is: „A program keretében a hagyományos izzók cseréjére az általam igényelt és számomra felajánlott LED fényforrásokat elfogadom, az átvételt követő 5 napon belül a régieket lecserélem és az újakat az eddigi szokásainkkal összhangban, családtagjainkkal együtt üzemeltetni fogjuk.”
  6. Végül az Átvevőhelynél a legördülő listából ki kell választani Sárospatak Város Önkormányzatát és a regisztrációt véglegesíteni kell.

 

A 2024. január 31-ig regisztrálók igényeit a CYEB az ütemezés szerint március-április hónapban feldolgozza, csomagjait összekészíti és kiszállítja önkormányzatunkhoz.

Az izzók lakosság részére történő kiosztása várhatóan 2024. május hónapban valósul meg.

Az átvétel pontos menetéről és idejéről időben értesíteni fogjuk a lakosságot.

Aros János, polgármester

Feltöltő

Fel