Hirdetmény lakossági barnakőszén igény felmérésről

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI BARNAKŐSZÉN IGÉNY FELMÉRÉSRŐL

Az év elején szomszédunkban kirobbant háború, továbbá a bevezetett gazdasági szankciók következtében jelentősen megváltozott a gazdasági környezet, az energiaárak drasztikusan megemelkedtek.

A kialakult gazdasági helyzet, energiakrízis nagy erőfeszítést kíván meg mindannyiunktól, ugyanakkor a pénzügyi lehetőségekhez igazodva a Kormány célja továbbra is az, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag.

Fentiekre, valamint a Belügyminisztérium által jelen tárgyban megküldött igényfelmérésre tekintettel kérem a széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező lakosságot, hogy a téli tüzeléshez szükséges barnakőszén igények előzetes felmérésében vegyenek részt, melynek keretében háztartásonként jelezzék a Sárospataki Polgármesteri Hivatal részére, hogy várhatóan milyen mennyiségű (mázsa) barnakőszénre van szükségük a közeljövőben (a téli időszakban).

A felmérés során rendelkezésre álló információk alapján valós segítséget jelentő megoldási javaslat kerülhet a döntéshozók elé.

A barnakőszén igények előzetes felmérését 2022. szeptember 28-án 16 óráig beérkezőleg a Sárospataki Polgármesteri Hivatalnak címezve az alábbi elérhetőségekre tudják megküldeni:

  • személyesen/postai úton: 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32.
  • e-mailen: sarospatak@sarospatak.hu

Sárospatak, 2022. szeptember 19.

Aros János, polgármester

 

 

Feltöltő

Fel