Elsöprő győzelmeket arattak a SAMI-sok a tavaszi országos versenyeken

A Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola életében minden éven mérföldkő a tavaszi versenyévad. Nagy öröm számunkra, hogy két év után, ismét részt tudtunk venni országos megmérettetéseken.

2022. április 23.-án rendezték meg a REVOLUTION DANCE CUP 2022 Tavaszi Kupát, Magyarország legnagyobb nemzetközi minősítő táncversenyét, Nyíradonyban. A Csillagfények klasszikus balett csoport ezüst minősítést, a Korall Girls társastánc csoport ezüst minősítést, a Krisály társastánc csoport szintén ezüst minősítést és a Silver Line modern tánc csoport pedig kiemelt arany minősítést nyert. Ezen kívül elhoztuk a művészeti iskolák különdíját is.

2022. május 14-én 15-én került megrendezésre a 10. ABIGÉL Országos Minősítő Verseny. A rendezvénynek a Miskolci Körcsarnok adott otthont. Az eredmények a következők lettek: A Csicsergő és a Csibőricke néptánc csoportok valamint a Silver Line moderntánc csoport arany minősítést nyert. A Csillagfények klasszikus ballett csoport, a Pántlika néptánc csoport, valamint a Zafír társastánc csoportunk EZÜST minősítést hozott haza. Az eseményen a koreográfusok is különdíjban részesültek. A vasárnapi versenyen egy párosunk, Kovács Bernadett és Gáspár Szabolcs társastáncosok, szintén ezüst minősítés tulajdonosai lettek. Gratulálunk a versenyzőknek az elért eredményekhez és köszönjük a felkészítő pedagógusoknak az áldozatos munkáját.

A SAMI beszámolója

Feltöltő

Fel