Kiemelkedő szólótáncos eredmények a Farkas Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában

A Farkas Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola néptáncos növendékei a korábbi évekhez hasonlóan az elmúlt időszak szólótáncos versenyein is kiemelkedő helyezéseket értek el.

A XI. KRÉTAKÖR Művészeti Versenyt online formában rendezték meg, erre 3 páros és egy szólista fiú táncos produkciójának felvételét küldték be a pedagógusok. Az eredmény kiemelkedő lett, hiszen a Mezővári Lara- Sorosi Zalán, Rák Dorottya- Pisztró Tamás és a Vinkler Violetta-Halmi Alex páros arany minősítést, míg Fekete Szabolcs kiemelt arany minősítést nyert el.

A 24. alkalommal A Művelődés Háza és Könyvtára által megrendezett Zempléni Gyermek Szólótánc Versenyen is több Farkas Ferenc AMI-s táncos mérette meg magát a Szerencsről, Encsről, Nagykárolyból, Sátoraljaújhelyből érkezett gyerekek között. Itt is kiemelkedő eredmény született, hiszen 2 örökös fődíjjal, 4 fődíjjal, és 4 különdíjjal tértek haza a gyermekek, ezzel az iskola messze a legeredményesebb táncműhely lett ezen a versenyen. Vitányi Csenge Örökös Zempléni Kalárist, Ambrus Bonifác Örökös Zempléni Bokrétát, Kádár Lili Zempléni Kalárist, Molnár Sándor, Fekete Levente és Fekete Szabolcs Zempléni Bokrétát, Boros Csenge, Bódi Nelli, Szegedi Eszter, György Bence különdíjat nyert el.

A versenyzőket Darmos Éva, Kovács Borbála és Darmos István készítette fel. A gyermekek és a pedagógusok a tavaszi időszak szóló és csoportos versenyeire is készülnek.

Feltöltő

Fel