20 éves a Sárospataki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola

20 évesek lettünk

Születésnapot ünnepelve egy rendhagyó projektnapon vettek részt a Sárospataki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tanulói.
20 év egy iskola életében nagy idő, ez alatt az idő alatt kialakultak hagyományaink, kirajzolódott az iskola arculata. 2021. november 26-án, születésnapunk ünnepélyes megnyitóján közösen felidéztük a 20 év legérdekesebb eseményeit, elért eredményeinket, melyekre méltón büszke lehet minden Rákóczis.

Ezen a napon érdekes feladatokat oldottak meg tanulóink: TOTÓ, ajándékkészítés egymásnak, az elrejtett ajándékcsomagok megkeresése, kézlenyomatokból életfa festése, egy jubileumi kép készítése festett kövekből. Üzenetet írtak egy időkapszulába, melyet majd 20 év múlva nyitnak ki az akkor ide járó diákok, pedagógusok.

A nap emlékezetessé tételéhez hozzájárult egy óriás torta, amiből mindenki kapott egy szeletet, valamint a közös éneklés, amely még jobban összekovácsolta az iskolai közösséget.

Köszönet a szervezőknek, de legfőképp támogatóinknak, akik felajánlásukkal segítették ennek a különleges napnak a sikerét.

Támogatóink:
Betyár Lovastanya, Fraisa Hungária Kft., Geo-Milk Kft., Gombos Levente – Levi Fotó, Heiche Hungary Bt., Heitzmann Cukrászda, Leporelló 2005 Kft., Mátyás Csaba Zoltánné – Fornetti Pékség, MNM Rákóczi Múzeuma, Patak-Tank Kft., RETRO 2008 Kft., Sárospataki Tankerületi Központ, Traszik Miklós Lángos Man, Vectra-2003 Kft., VIA-TERRA3 Kft., Viktória Divatáru Üzlet

Fotógaléria

Szegedi Istvánné, intézményvezető beszámolója

Feltöltő

Fel