Hűvös idő, jó hangulat – Ültess jövőt!

2021. augusztus 29-én a Sárospataki PLASZTIK Kulturális, Szabadidő és Sport Egyesület szervezésében, Sárospatak Város Önkormányzatával együttműködve, A Művelődés Háza és Könyvtára, valamint a Kommunális Szervezet támogató segítségével került megrendezésre immár kilencedik alkalommal az ÜLTESS JÖVŐT! szabadtéri családi rendezvény. Az eseménynek ezúttal a Makovecz tér szolgált helyszínéül. Szerencsére az időjárás kegyesebb volt hozzánk, mint tavaly, így nagy örömünkre sokan kilátogattak a térre a nyári szünet utolsó hétvégéjén.
A “RÉGI IDŐK ” akadályversenyén, a Mozgoló-DOKK-ban rengetegen tették próbára ügyességüket, gyorsaságukat. Köszönet a Pécsvárady Botond EGYMI-nek az eszközökért. A versenyek díjazottjai ajándékoknak és természetesen egy facsemetének is örülhettek, mellyel szépíthetik környezetüket. Az ügyességi feladatot teljesítők egészséges életmód jegyében gyümölcsöket és apró ajándékokat nyerhettek teljesítményükért cserébe. A Sárospataki EFI Iroda munkatársai különböző szűrésekkel és tanácsokkal várták a résztvevőket, tájékoztatták az érdeklődőket.
A tér közepén elhelyezett óriás buborék-állomásunk kicsiket és nagyokat is megmozgatott, a szivárványszínű bubik színesre festették a felhőkkel tarkított eget és előcsalogatták a Napot is. A közönség nagy örömére mazsorettes lányaink a téren felállított színpadot -a hosszú kihagyás után – egy nyilvános próbára felhasználva készültek a következő fellépésre. Nemcsak a nap programját színesítették táncukkal, lehetőséget is biztosítottunk az arra kedvet érzők számára a helyszíni csatlakozáshoz, a szeptemberi beiratkozáshoz is.
A Nyirka-firka állomáson dekorgumi állatkákat és PLASZTIK plakett nyakláncot is készíthettek az ügyes kezű gyerekek és felnőttek.
A programokat a MintaPinty zenekar gyerekeknek szóló interaktív koncertje zárta, mely a hideg idő ellenére a kitartó közönségnek vidám, szívet melengető pillanatokat szerzett.
Köszönet Sárospatak Város Önkormányzatának, A Művelődés Háza és Könyvtárának, a Kommunális Szervezet valamennyi segítő munkatársának, a Pécsvárady Botond EGYMI-nek és nem utolsó sorban egyesületünk valamennyi tagjának, akik mind a szervezésben, mind a lebonyolítás során példaértekűen helyt álltak, bizonyítva ezzel is a közösség erejét.
Hajrá Sárospatak!
HAJRÁ PLASZTIK SE!

Sárospataki PLASZTIK SE

Feltöltő

Fel