Figyelem! Ideiglenes útlezárások szeptember elsején a belvárosban

Magyarország legnagyobb országúti kerékpáros versenye, a Tour de Hongrie augusztus 29-én az esztergomi Bazilikától rajtol és a királyetap végén a Kékestetőn ér véget. Sárospatakra szeptember elsején érkezik a népes mezőny!

A szervezők tájékoztatása szerint szeptember elsején lesz az ünnepélyes rajtceremónia a Makovecz Imre téren 12 órakor.

E miatt a képen piros vonallal jelzett területeken ideiglenesen TILOS lesz a parkolás az alábbiak szerint:

a József Attila a Táncsics utca és az Eötvös utca között lezárásra kerül augusztus 31-én 17 órától, ugyancsak lezárásra kerül a Comenius utca egy szakasza az Eötvös uta felé a térkép szerint szintén augusztus 31-én 17 órától. A Szent Erzsébet utca teljes lezárásra kerül augusztus 31-én 17 órától. A pirossal jelzett útszakaszokon gépjárművel parkolni és közlekedni nem lehetséges szeptember 1-én 14 óráig, az itt található ingatlanok és intézmények megközelítése kizárólag a Táncsics utca felől lehetséges. A Rendelőintézet megközelítése gépjárművel kizárólag a Táncsics utca felől lehetséges.

Az ingatlanok tulajdonosai az ezen kívül rendelkezésre álló parkolókban tudják hagyni gépjárműveiket abban az esetben, ha azokat. megjelölt időszakban használni szeretnék. Az ún. Malomtelek is használható erre a célra.

Sárospatak Város Önkormányzata kéri a lakosságot, hogy a nemzetközi média által is nagy figyelemmel kísért esemény sikeres megvalósításához járuljanak hozzá együttműködésükkel

Feltöltő

Fel