Sokan támogatják önzetlenül a védekezési feladatokat

Szinte óránként érkeznek felajánlások a pataki önkormányzathoz és intézményeihez magánszemélyektől, vállalkozásoktól. Valamennyien a koronavírus-járvány elleni védekezéshez járulnak hozzá.

Nemrég írtunk arról, hogy számos magánszemély készít otthonában szájmaszkokat, így tesznek A Művelődés Háza és Könyvtára munkatársai a Carolina Óvoda pedagógusai és sokan mások is, akik folyamatosan  juttatják el a kész maszkokat az önkormányzaton keresztül valamely intézményéhez, legyen az szociális vagy egészségügyi netán közfeladatot ellátó intézmény.

A teljesség igénye nélkül elmondható, hogy az elmúlt napokban a Járási Hivatal, a Polgármesteri Hivatal vagy éppen a Carolina Óvoda és Bölcsőde épületét fertőtlenítette ingyenesen egy helyi vállalkozó.
A Sárospataki Mentőállomás részére új mosógépet, egy új szárítógépet, vasalót és vasalódeszkát biztosítottak helyi vállalkozók.

A Kommunális Szervezet eddig hagyományos háti permetezővel végezte el a közterületek és a buszmegállók, padok fertőtlenítését. Ehhez a munkához március 25-én a Varing Kft. ügyvezetője ajánlott fel egy motoros permetezőt a Kommunális Szervezet részére. A nagy értékű adományt Tallárom Attila át is adta dr. Farkas Szabolcsnak, a Kommunális Szervezet vezetőjének.

Feltöltő

Fel