A Rendelőintézetbe költözött a Központi Háziorvosi Ügyelet

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Kedves Betegeinket, hogy Sárospatak Város Központi Háziorvosi Ügyelete átköltözött Sárospatak Város Rendelőintézet Főépületébe: Sárospatak, Comenius utca 20. szám alá.

A Háziorvosi ügyelet ügyeleti időben (hétköznap: 16 órától – 8 óráig, hétvégén: 8 órától – 8 óráig) megközelíthető a Rendelőintézet főbejáratán (fotocellás ajtón) keresztül.

Telefonszám nem változik tekintettel arra, hogy a központi telefonszámunk az Országos Mentőszolgálat Központi Diszpécserszolgálatához fut be (06-46/477-104).

Ha Ön vagy családtagja hirtelen belázasodik, köhög vagy nehezebben lélegzik, és az elmúlt 14 nap folyamán külföldön járt, vagy esetleg arról van tudomása, hogy új koronavírussal igazoltan fertőzött személlyel érintkezett, akkor telefonon hívja a háziorvosi ügyeletet (06-46/477-104).

Ismételten felhívnánk a figyelmet, hogy a Központi Háziorvosi Ügyelet keretében csak és kizárólag sürgősségi ellátás nyújtható. Kérnénk kedves betegeinket, hogy a fertőzés veszély csökkentése érdekében csak indokolt esetben keressék a Központi Háziorvosi Ügyeletet.

Közösen, a szabályok folyamatos betartásával, egymásra figyelve tudunk azért a legtöbbet tenni, hogy megóvjuk magunkat és szeretteinket a fertőzés veszélyétől.

Vigyázzunk egymásra!

Sárospatak Központi Háziorvosi Ügyelet

 

 

 

 

Feltöltő

Fel