Tájékoztatás a hulladékgazdálkodást érintő változásokról a kialakult járványügyi helyzetben

Tájékoztatás a hulladékgazdálkodást érintő változásokról a kialakult járványügyi helyzetben

A közszolgáltató BMH Nonprofit Kft. tájékoztatása alapján az alábbi, hulladékgazdálkodással kapcsolatos információkat osztom meg a sárospataki lakossággal:

1. A legfontosabb, hogy a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás (gyűjtés és szállítás) változatlan tartalommal biztosítva lesz a kialakult járványügyi helyzetben is, tehát mind a kommunális hulladék hetente történő elszállítása, mind a szelektíven gyűjtött hulladék (sárga kuka) és a zöldhulladék hulladéknaptár szerinti elszállítása a továbbiakban is megoldott lesz.

2. Figyelembe véve az új típusú koronavírus járvány hatásait és veszélyeit, az új vírus elleni védekezés érdekében a BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái 2020. március 16-tól további rendelkezésig zárva tartanak, így a sárospataki ügyfélszolgálat sem lesz nyitva a megszokott szerdai napokon.

3. A postai úton érkező megkereséseket és a személyes ügyfeleket a közszolgáltató átmenetileg nem fogadja, azonban ezen időszakban továbbra is teljes kapacitással működik a telefonos ügyfélszolgálat, illetve a megkereséseket e-mailben is fogadják munkatársaik.
BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálat elérhetősége:
E-mail: ugyfelszolgalat@bmhnonprofit.hu
Telefon: +36 21 3500 111

4. A vírus terjedésének megelőzése érdekében a hulladékudvarok 2020. március 19-től határozatlan ideig zárva tartanak, így sem a sátoraljaújhelyi, sem a szerencsi hulladékudvar nem üzemel.

A veszélyhelyzet fennállása alatt a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatok ellátásával kapcsolatban folyamatos tájékoztatni fogjuk a lakosságot!

Köszönjük a türelmüket! Továbbra is vigyázzunk magunkra és egymásra!

Aros János
polgármester

Feltöltő

Fel