Nincs koronavírussal fertőzött beteg a megyében

Nincs koronavírussal fertőzött beteg a megyében!
Bánné dr. Gál Boglárka megyei közgyűlési elnök kezdeményezésére rendkívüli értekezletet tartottak szerdán a Megyeháza elnöki tárgyalójában, a koronavírus miatt kialakult járványügyi helyzettel kapcsolatban.

Az egyeztetésen Demeter Ervin kormánymegbízott, a Megyei Védelmi Bizottság elnöke, Dr. Révész János, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója, valamint Dr. Asztalos Ágnes megyei tisztifőorvos adott tájékoztatást a jelenlegi helyzettel kapcsolatban a megye országgyűlési képviselőinek, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnökének.

A megbeszélésen elhangzottak alapján jelen állás szerint nincs regisztrált koronavírussal fertőzött beteg a megyében, ugyanakkor mind az egészségügyi, mind pedig az igazgatási infrastruktúra felkészült arra az esetre, ha a betegek száma növekedésnek indulna.

Egyben megkérik a tisztelt lakosságot, hogy az Operatív Törzs ajánlása szerinti és a Magyar Kormány által elrendelt egészségügyi intézkedéseket a lehető legkörültekintőbben tartsák be!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatal közleménye

Feltöltő
Fel