Tájékoztató a Megyer-hegyen kezdődő út-, kerékpárút és csapadékvíz elvezető rendszer mélyépítési kivitelezési munkálatokról

Tájékoztató

A Megyer-Hegyi Tengerszem turisztikai fejlesztése Sárospatakon” című

TOP-1.2.1-15-BO1-2016-00033 azonosítószámú projekt keretében

a Megyer-hegyen kezdődő út-, kerékpárút és csapadékvíz elvezető rendszer mélyépítési kivitelezési munkálatokról

Tájékoztatom Sárospatak város lakosságát, különös tekintettel a Megyer-hegy alatt húzódó mezőgazdasági utak használóit, hogy a tervezett út-, kerékpárút és csapadékvíz elvezető rendszer mélyépítési kivitelezési munkálatai 2020. március 12-én elkezdődnek és előre láthatólag 2020. június 11-ig tartanak.

A kivitelezés során az érintett dűlőutak szakaszos lezárása várható a mellékelt térkép szerinti rendben.

Kérem, hogy az érintett ingatlantulajdonosok a tavaszi munkákat ennek figyelembevételével tervezzék, a szakaszos útlezárásokról a munkák tervezésekor (indulás előtt) időben, előre tájékozódjanak.

Kérem, hogy az érintett útszakaszok lezárásakor szíveskedjenek ingatlanaikat más, alternatív útvonalon megközelíteni.

Az útlezárást a kivitelező táblákkal jelzi majd. Kérem, hogy a kivitelezési munkálatok ideje alatt a munkaterületen a balesetek megelőzése érdekében kerüljék az átjárást, kellő óvatossággal és nagy körültekintéssel közlekedjenek!

A beruházással kapcsolatban a projekt megvalósításáért felelős Innovo-Patak Sárospataki Városfejlesztő NKft. munkatársai munkanapokon 8 és 16 óra között nyújtanak további tájékoztatást az alábbi elérhetőségeken:

tel: +36 47/311-676

mobil: +36 20/220-7026

hétvégén: +36 20/218-5041

e-mail: innovo@sarospatak.hu

Aros János, polgármester

Sárospatak, 2020. március 6.

Feltöltő

Fel