Tájékoztatás a házhoz menő zöldhulladék gyűjtésről

A közszolgáltató BMH Nonprofit Kft. értesíti a lakosságot, hogy a házhoz menő zöldhulladék gyűjtést 2020. márciusában indítja el. Sárospatakon az idei első zöldhulladék elszállítás a március 12-13.-i gyűjtési napon történik és december 4-ig kéthetente kerül elszállításra.

A zöldhulladékot az erre rendszeresített BMH Nonprofit Kft. lógójával ellátott ZÖLDHULLADÉK GYŰJTŐZSÁK feliratú INGYENESEN BIZTOSÍTOTT zsákokban szállítja el a szolgáltató.
A zsákokba helyezhető falevél, ágnyesedék, vágott fű, gyom stb. A közterületet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak legfeljebb 2 cm átmérőig és 1 méter hosszúságúra darabolva, kötegelve helyezhetők el a zsákok mellett. A nem kötegelt ágak nem kerülnek elszállításra!
Kérjük, ügyeljenek arra, hogy a zsákokba kizárólag zöldhulladék kerüljön!
Amennyiben a szolgáltató munkatársai a zöldhulladékos zsákokban háztartási vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak, akkor azokat nem szállítják el.

Kérjük, a megtelt zsákokat a gyűjtési időpontoknak megfelelően reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlan elé.

Tájékoztatom Önöket továbbá, hogy a szolgáltatási területen található hulladékudvarokba negyedévente 250 kilogramm nem veszélyes hulladék – köztük zöldhulladék – szállítható be ingatlanonként.

A zöldhulladék elszállításának időpontjairól a www.bmhnonprofit.hu honlapon a 2020. évi hulladéknaptárból tájékozódhatnak, egyéb információkkal kapcsolatban ügyfélszolgálatunk nyújt tájékoztatást.

BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálat elérhetősége:
E-mail: ugyfelszolgalat[kukac]bmhnonprofit.hu
Telefon: +36 21 3500 111
Levelezési cím: 3510 Miskolc, Pf. 583.

Aros János, polgármester

Feltöltő

Fel