A Hotel Bodrog a Közlekedéstudományi Egyesületért Emlékplakett kitüntetésben részesült

Budapesten a Gellért Szállóban tartotta Országos Elnökségi Ülését a Közlekedéstudományi Egyesület (KTE) közel 250 fő részvételével. A rendezvény keretében az elnökség elismeréseket és kitüntetéseket adott át.

A KTE emlékplakett kitüntetését vehette át – dr. Fónagy János elnök megbízásából – Holnapy László kabinetfőnöktől Bágyi Péter, a Hotel Bodrog Wellness**** szállodaigazgatója.

A KTE és a Hotel Bodrog több, mint 25 éves együttműködésre tekint vissza, melynek során a szálloda vezetősége szakmai támogatásával járult hozzá az Egyesület rendezvényeinek színvonalas előkészítéséhez és lebonyolításához. Ezen hosszan tartó együttműködés elismeréseként ítélte meg az Elnökség a Közlekedéstudományi Egyesületért Emlékplakett kitüntetést. A szálloda számtalanszor biztosított catering szolgáltatásokat több száz fős rendezvények lebonyolításában az Északi Régió különböző pontjain, többek között acigándiII. Rákóczi Ferenc Tisza-hídátadásához kapcsolódó ünnepélyes eseményeken. A szálloda folyamatos megújulásával a jövőben is otthont fog adni a KTE Elnökségi Üléseinek és egyéb protokoll rendezvényeinek.

Bágyi Péter szállodaigazgató beszámolója

Feltöltő

Fel