Karácsonyi baba-mama klub a könyvtárban

Ünnepidéző hangulatban vártuk a kismamákat és babáikat az év utolsó baba-mama klub foglalkozására. Az ünnepi díszbe öltöztetett környezetben vidám karácsonyi zenével, illatmécsessel és apró szeretetvendégséggel fogadtuk látogatóinkat, akik népes számban érkeztek a csütörtök délelőtti összejövetelre.

Beszélgetéssel kezdtünk. Sokszínű, változatos volt a foglalkozásaink témája az éven, sok vendég járt nálunk.Felelevenítettük az élményeket, a legjobb pillanatokat. Megbeszéltük a jövő évi terveinket is, amelyet a kismamák igényei szerint alakítunk majd.
Átbeszéltük, hogy ki mit süt-főz majd az ünnepek alatt, ki hol tölti a karácsonyt, megvitattuk hogyan is állunk a karácsonyi ajándékok beszerzésével, készítésével.

Ehhez a gondolathoz kapcsolódva kézműveskedésre invitáltuk vendégeinket. Nagy kedvvel fogtak neki a mamák ás babák az alkotásnak. Gyönyörű és egyedi karácsonyi üdvözlőlapok készültek az ügyes kezek által.

Az anyukáknak – elmondásuk szerint – nagyon tetszett ez az alkotómunka, mert ilyesmire nem igazán van idő a pici babák mellett a dolgos mindennapokban, így egy kicsit kikapcsolódhattak.

Közben a babák vidáman játszottak, gyümölcsöt, kekszet, szaloncukrot majszolgattak és karácsonyi muzsikát hallgattak.

Ez volt az év utolsó találkozója. Januárban foglalkozásaink folytatódnak, ahová nagy szeretettel várjuk majd a kismamákat és babáikat!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Noszályné Bodnár Ágnes könyvtáros beszámolója

Feltöltő

Fel