Móricz Zsigmond esttel folytatódott A Művelődés Háza és Könyvtára őszi pódiumsorozata

A nagy érdeklődés miatt a A Sárospataki Református Teológiai Akadémia Imatermében zajlott a 2019-es őszi évad második előadói estje. Nyári Krisztián „Így szerettek ők” címmel megjelent irodalmi sorozatából színpadra állított felolvasó est Móricz Zsigmond életének egy szakaszát ismerhették meg szerda este a jelenlévők.

Mihályfi Balázs, Gubik Ági, Fodor Annamária és a sárospataki Vinkler Violetta Laura tolmácsolásában a fordulatoktól sem mentes életút bontakozott ki az előadáson. A színészek eszköztelen, bár nagyszerű szerepjátéka elbűvölte a sokgenerációs közönséget. Réczei Tamás rendezte bemutatót vastapssal hálálták meg a sárospatakiak. A szervezők külön is köszöntötték Mihályfi Balázs színművészt, aki éppen az előadás napján ünnepelte születésnapját.

Köszönetet mondunk a Sárospataki Református Teológiai Akadémia vezetésének és munkatársainak a színvonalas előadás megtartásához szükséges helyszín és a technikai háttér biztosításáért.

Az est az EFOP-1.5.3-16-2017-00038 azonosítószámú, Humán szolgáltatások fejlesztése a Tokaj-Sárospatak térségben megnevezésű projekt támogatásával valósult meg.

Csatlósné Komáromi Katalin beszámolója

 

Feltöltő

Fel