Tájékoztatás a közlekedési lámpánál történő forgalmi rend változás időpontjáról

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása alapján értesítem a lakosságot, hogy a Sárospatak, Rákóczi út-Erdélyi János út-Béla király tér csomópontban lévő közlekedési lámpa átprogramozása és az ehhez kapcsolódó burkolatjel festés, táblacsere kivitelezése 2019. október 4-én (pénteken) 9.00 órától várhatóan 12.00 óráig kerül elvégzésre.

Mint arról korábban beszámoltunk, a fent jelzett időponttól az Arany János utca irányából érkezők az alábbiak szerint haladhatnak majd: a híd felé forduláshoz önálló kanyarodósáv alakul ki, tehát a külső sáv már csak jobbra kanyarodásra használható! Az eddigi csak balra kanyarodó sáv kettős szerepet kap: egyenesen és balra is innen indulhatnak a járművek!

Bízunk benne, hogy a változtatásokkal ütemesebb forgalom áthaladás lesz érzékelhető a forgalomirányító fényjelző berendezéssel ellátott kereszteződésben.
Kérem a járművel közlekedőket, hogy a munkálatok ideje alatt és azt követően, a megváltozott forgalmi rendet figyelembe véve, körültekintően közelítsék meg a kereszteződést.

Aros János, polgármester

Feltöltő

Fel