Mozgalmas volt a nyár a Plasztik SE életében

Május 1-én csoportjaink vezették a majális ünnepi felvonulását. Mazsorettjeink menettánca figyelemfelkeltő és látványos volt. A menet a belvárostól a Vízikapuig vonult, majd csoportjaink immár hagyományosan, mazsorett bemutatóval szórakoztatták az érdeklődő közönséget. A Csillagocskák, Gyöngyöcskék, Rubint, Zafír, Smaragd&Diamonds csoportunk 60 mazsorett közreműködésével hét műsorszámmal színesítette a délelőtti programot.

Május 11-én Vissen a Falunapon léptek színpadra és bemutatóval szórakoztatták a közönséget Zafír, Ametiszt és Smaragd@Diamonds csoportjaink mazsorettjei.

Május 18 –án a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Családi napján képviselték egyesületünket a Rubint, Zafír és Ametiszt csoportjaink. Már több éve kapunk felkérést a megnyitó műsorban való szereplésre, így a gyerekek nagy izgalommal készültek erre a napra. A lányok nagyon jól teljesítettek, sok dicséretet és nagy tapsot kaptak a közönségtől.

Május 25-én délelőtt Tolcsván a Családi napot nyitottuk meg mazsorett bemutatóval egybekötve. A Gyöngyöcskék és a Smaragd@Diamonds csoportunk változatos koreográfiákkal bűvölte el a közönséget.

Ugyan ezen a napon május 25-én délután Sátoraljaújhelyben a X. Zemplén Mazsorett Fesztiválon és Városi Gyermeknapon képviselték csoportjaink egyesületünket és Sárospatakot. Felvonulással kezdődött a fesztivál, majd Csillagocskák, Rubint, Zafír, Ametiszt és Smaragd&Diamonds csoportjaink bemutatójával emeltük a rendezvény színvonalát. Nagy siker, sok-sok taps volt a jutalma a mazsorettjeinknek a nagyszerű és jól sikerült előadásokért és koreográfiákért.

Június 29-én Nyíriben a Falunap megnyitására kaptunk felkérést. Smaragd@Diamonds leányaink képviselték egyesületünket. Swap című pomponos és botos koreográfiájukkal és nagyszerű előadásukkal nagy sikert arattak.

Július 1-én rendeztük meg az I. Plasztik Gála rendezvényünket. Egyesületünk évzáró gála-előadást rendezett mazsorett csoportjainak Hercegkúton a Zemplén Ifjúsági Tábor Rendezvénytermében. A rendezvény célja volt, hogy mazsorettjeink a 2018/2019 évben tanult és elsajátított koreográfiáikat bemutathassák szüleiknek és a meghívott vendégeknek. A zsúfolásig megtelt rendezvényterem színpadán szebbnél szebb ruhákban, ritmusos zenére, változatos műsorral, több mint 60 mazsorett lépett színpadra a vidám nyári délutánon. A programon 13 produkciót, köztük 6 vadonatúj koreográfiát láthatott a közönség.

Július 22-26-ig negyedik alkalommal hívtuk Élménytáborba a gyerkőcöket. A tábornak a Zemplén Ifjúsági Tábor adott otthont Hercegkúton, ahol közel ötven gyermekkel töltöttünk el egy élményekkel teli, vidám hetet. Változatos programok, sok móka és kacagás, élményekre nyitott táborozók, lelkes táborvezetők és segítők tették sikeressé egyesületünk méltán népszerű Élménytáborát.

Augusztus 3-án szombat délután egyesületünk immár hagyományosan, nagy sikerű bemutatót tartott Vajdácskán a Falunap keretében. A Csillagocskák, Rubint, Zafír, Ametiszt és Smaragd&Diamonds csoportjaink 10 vidám botos és pomponos koreográfiával és egy közös flashmobbal szórakoztatták a népes számú nézőközönséget. Lányaink bemutatóját szívesen fogadta és nagy tapssal jutalmazta a közönség.
Augusztus 24-én szombat délelőtt Szerencsen a XI. Csokoládé Fesztivál ünnepi felvonulásán és megnyitóján a Sárospataki Plasztik SE Smaragd&Diamonds és Ametiszt csoportja képviselte egyesületünket és Sárospatakot. Cserkészekkel, néptánccsoporttal, több mazsorett csoporttal, fúvószenekari kísérettel, Szerencs város és a környék településeinek vezetőivel, valamit Gombóc Artúrral és több mesefigurával vonultunk közel 1 órás menettánccal egészen a város szívéig, a Várig. Majd Smaragd&Diamonds és Ametiszt csoportunk lányai mazsorett bemutatóval szórakoztatták a Bástyaszínpadon a fesztiválozó közönséget.

Szintén augusztus 24-én egyesületünket és városunkat a Szendrői Mazsorett Fesztiválon a Csillagocskák, Rubint és Zafír csoportjaink képviselték. Nagyon ügyesek voltak a kis mazsorettek, előadásaik elnyerték a közönség tetszését.

Augusztus 25-én szabadtéri családi rendezvényre hívta, várta a Sárospataki PLASZTIK SE az érdeklődőket, melynek helyszíne
a lakótelep árnyas játszótere volt.

“Régi idők ” akadályversenye és aszfaltrajzverseny, Mozgoló (DOKK) elnevezésű játékos sportfeladatok, Retro játékok (gumizás, ugróiskola, Csapd le!, zsinórlabda, tollaslabda). Kreatív kuckó, Csillog-tatoo, egészségügyi mérések, ingyenes tanácsadás, óriáscsúszda, papírszínház, színes buborékok, térbeli társasjáték, óriás kocka kirakó és zsíroskenyér-party várta a szórakozni vágyó családokat. Kicsik es nagyok, idősebbek és fiatalok is megtalálhatták a nekik tetsző programrészt vagy egyszerűen csak egy kötetlen beszélgetés erejéig, a négy fal közül kilépve a friss levegőn, barátok, ismerősök társaságában tölthettek el pár kellemes órát. Sikeres és látogatott volt a nyárbúcsúztató rendezvényünk.

Mozgalmas, sikeres, eseménydús, felkérésekkel teli volt a nyári időszak egyesületünk életében. Köszönjük az oktatóink Noszály Kamilla és Csubákné Gabóczi Erika lelkiismeretes felkészítő munkáját! Köszönet mazsorettjeinknek az aktív és fáradtságot nem ismerő lelkesedésükért! Hála és ölelés a szülőknek a sok-sok támogatásért és segítségért!

Hajrá Plasztik SE!!

Sárospataki Plasztik SE beszámolója

Feltöltő

Fel