Tanévzáró díszünnepély a Comenius Campuson

Július 6-án került sor az Eszterházy Károly Egyetem Comenius Campusán a 2018/19. évi tanév ünnepélyes zárására, valamint frissen végzett hallgatók és jubileumi díszokleveles pedagógusok diplomáinak átadására. A júniusi vizsgaidőszakban összesen 118 hallgató fejezte be sikeresen tanulmányait – közülük 71 fő vette át diplomáját vagy a végzettségét tanúsító dokumentumot a díszünnepélyen.

Jubiláló pedagógusok közül díszoklevelet ebben a tanévben 43 fő igényelt, közülük 15-en tudták személyesen átvenni díszdiplomájukat.

Az ünnepségen oktatói és hallgatói díjak, jutalmak átadására is sor került.

A Pedagógiai Kar SOMOS LAJOS-DÍJát Livják Emília mesteroktató kapta, míg a SÁROSPATAKI PEDAGÓGUSKÉPZÉSÉRT DÍJat Dr. Toma Kornélia főiskolai docens vehette át.

A Magyar Comenius Társaság elismerő oklevelét és a Társaság könyvsorozatának három kötetét Krakovszky Regina frissdiplomás tanító kapta, a Kiss Sándor Alapítvány elismerő oklevelét, pénzjutalmát és „Kiválósági díját” Béres Andrea frissdiplomás óvodapedagógus érdemelte ki. A Ködöböcz József Alapítvány elismerő oklevelének és pénzjutalmának díjazottja ebben a tanévben Szendreiné Asztalos Márta frissdiplomás óvodapedagógus lett, míg Tamás Erzsébet gyémántdiplomás tanítónő pénzadományát az idén Danyi Regina és Molnár Brigitta frissdiplomás tanítók vehették át.

A Rózsa Borka Alapítvány könyvjutalmát és elismerő oklevelét Gulybán Csilla végzős óvodapedagógus kapta, aki a Comenius Campust képviselte az Alapítvány által szervezett országos versenyen.

Hír: SCC Főigazgatói Hivatal

Fotó: Szántó György

Feltöltő

Fel