I. Sárospataki Hornyák István Darts Emlékverseny

Klubalapító, tehetséges sportoló és kiváló szervező, közösségi ember volt Hornyák István. Egy egész várost rendített meg 2018-ban hirtelen bekövetkezett halála. Emléke azonban tovább él barátainak, tisztelőinek is köszönhetően.

Június 22-én a korábbi Sárospataki Darts Open verseny – melynek Hornyák István volt a főszervezője – I. Sárospataki Hornyák István Darts Emlékversenyként valósult meg. Szomorú, szívbemarkoló hogy emlékverseny, de felemelő, hogy a barátok és sporttársak István emlékét ebben a formában is megőrzik.

A Hornyák család tagjainak jelenlétében nyitották meg a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskolában megtartott Emlékversenyt, melyre jelentős számban érkeztek dartsosok. 59-en jelentek meg a verseny napján. A megnyitón a város alpolgármestere és a helyi dartsosok is megemlékeztek Istvánról egy-egy videós összeállításban. A nehéz, egyben méltó perceket követően a szabályok ismertetésével, majd a versenyen megjelentek számára emléklap átadásával folytatódott a nap. A versenyzők hosszú órákon keresztül küzdöttek egymással, végül az este során Grünvald Róbert került ki győztesként.

A nap nem csak a játékról és a versenyről szólt, támogatásról is. A nevezési díjak valamint a nap során az adománydobozba elhelyezett és egyéb úton felajánlott összeget a Hornyák család vehette át. Ez a kétgyermekes anyuka számára nagy segítséget jelent.

A verseny szervezői ezúton köszönik valamennyi résztvevőnek és támogatónak a sikeres együttműködést, a sportszerű versenyt.

Feltöltő

Fel