Pataki könyvek sikere a megyei könyvtár versenyén

A Borsod- Abaúj- Zemplén megyei II: Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár 2019-ben meghirdette a “Kötve-Fűzve az Év könyve” című versenyt grafikai stúdiók, nyomdák és kiadók számára. Az elmúlt években készült kiadványokkal lehetett nevezni a versenyre. A sárospataki önkormányzattal hosszú évek óta együttműködő Á. Tóth és Barátai Produkciós és Reklámügynökség Kft. két pataki vonatkozású könyvvel is sikereket ért el.

Az Á. Tóth Stúdió I. helyezést kapott a “Rákócziak öröksége” című könyvre, melyet a Magyar Nemzeti Múzeum Rákóczi Múzeuma adott ki, dr.Tamás Edit igazgató asszony szerkesztésében. A könyvet Juhász Tibor a Stúdió munkatársa tervezte és tördelte. Nyomtatta és kötötte a Kapitális Nyomda Debrecenben.

Miskolc Megyei Jogú Város különdíját kapta a a “SÁROSPATAK 50 éve újra város” című könyv. A kötetet Sárospatak Város Önkormányzata számára készült 2018-ban, az újra várossá nyilvánítás évfordulójának évében. Az 50 évre visszatekintő album elkészítését komoly anyaggyűjtés és kutató munka előzte meg. Komoly feladat volt a kötetet tervező Tóth Péter számára, hogy az 50 évre visszatekintő — vegyes minőségű — fotóanyagot egységes kiadvánnyá szerkessze. A könyvet tervezte Tóth Péter grafikus. A nyomdai munkát a Kapitális Kft. végezte, Debrecenben.

A hír és a hozzá tartozó fotók az Á. Tóth és Barátai Produkciós és Reklámügynökség Kft. weboldalán megjelent információk alapján készült.

 

Feltöltő

Fel