Hallgatóink sikere és Campusunk elismerése Lengyelországban

Május 30-án immár 8. alkalommal vettek részt hallgatóink a lengyelországi Krosno város Panstwowa Wyzsza Szkola Zawodowa testvérintézményének szervezésében azon a nemzetközi diákfesztiválon, amely során a meghívott felsőoktatási intézmények képviselői kulturális bemutatóval adnak ízelítőt zenei és tánctudásukból, de a színes fesztiválprogramban néhány éve már látványos akrobata mutatványok és színdarabrészletek is szerepelnek. Campusunkat az alábbi hallgatók képviselték: Andrássy Judit Barbara (óvodapedagógus alapszak, II. évf.), Géresi Gabriella (óvodapedagógus alapszak, II. évf.), Kocsis Elizabet (tanító alapszak, I. évf.) és Váradi István (tanító alapszak, II. évf.).

Az idén 20. születésnapját ünneplő egyetem legelső nemzetközi partnerei közé tartozik Campusunk, melynek képviseletében Dr. Kelemen Judit főigazgató asszony a megtisztelő „International Partner of Excellence” díjat vette át. A főigazgató az évforduló alkalmából rendezett ünnepi szenátus ülésre is meghívást kapott a többi vendégegyetemet díszöltözetben helyet foglaló képviselő közt. Az ülésen megjelent lengyel miniszterelnök-helyettes tiszteletére a fesztivál kulturális programjának rövidített változatát adták elő az arra felkért szereplők, örömünkre köztük volt Kocsis Elizabet moderntánc produkciója is.

A lengyel és magyar diákok műsora mellett ezúttal orosz, ukrán, kazah, amerikai, kínai, ír, skót és örmény diákok produkcióiban gyönyörködhettek a nézők.

Hír: SCC Főigazgatói Hivatal
Fotó: Stark István

Feltöltő

Fel