II. Gasztro Party

Újra főzőcsapatokkal volt teli a Bodrog part. Sárospatakon már másodszor rendezték meg a Gasztro Partyt.

2018-ban, az újra várossá nyilvánítás évében tartottuk meg először ezt a közösségi rendezvényt, a sikere miatt idén is létrehoztuk. A város intézményei, szervezetei, baráti közösségei neveztek a főzőversenyre, akik finomabbnál finomabb ételeket készítettek – mondta Sikora Atilla, alpolgármester. Idén is versengtek a sütemények és torták is, minden esetben szakértő zsűri választotta ki a legjobbakat.

Az eredményhirdetésnél elhangzott, valóban minden étel magas színvonalon készült, nehéz volt megtalálni a győztes csapatot, amely végül az Egészséfek lett. A Sárospatak Város Rendelőintézete által készített több fogás közül a zsűri végül a halfalatkákat díjazta, melyek több magvas bundában készültek el.

A rendezvény a Bethlen Gábor Alap támogatásával valósult meg.

Feltöltő

Fel