A 48. Hegyalja Pedagógus Kupa győztese: Sárospatak

2019. május 10-11-én rendezték meg Királyhelmecen, a 48. Hegyalja Pedagógus Kupa (HPK) elnevezésű nemzetközi labdarúgó tornát, amelyen évtizedek óta Szerencs, Tokaj, Királyhelmec és Sárospatak tanári válogatottjai lépnek pályára.

Az eseményen – a sportbarátság mellett – körmérkőzést játszanak a csapatok, amelyen igencsak jól szerepeltek a patakiak. Kitűnő szervezés mellett, barátságos környezetben, óriási szeretettel fogadták a házi gazdák a vendégeket. A sárospataki csapatot Punyi Gyula tanár úr gardírozta a végső győzelem felé, de az „összecsapások” nem indultak túlságosan jól számukra, hiszen kettő perc alatt, kettő gólos hátrányba kerültek a házigazdákkal szemben. De mint utólag kiderült – az összes mérkőzés folyamán – ekkor álltak utoljára vesztésre a tornán és lelkes, imponáló játékkal sikerült „elhódítani” újra a vándorserleget, sőt Majoros Tamás személyében a legjobb „hálóőrt” is a patakiak „adták”.
A csapat tagjai: Váradi István, Budai Viktor, Bartha Lajos, Punyi Gyula, Majoros Tamás, Kiss Dávid, Tuss Péter, Pásztor István, Belicza János.
GRATULÁLUNK!

Feltöltő

Fel