Plasztik SE sikerek a Revolution Dance Cup-on Tiszavasváriban

Április 6-7-én került megrendezésre a Revolution Dance Cup Országos Minősítő Táncverseny és Fesztivál Tavaszi Kupája Tiszavasváriban. A Sárospataki Plasztik SE Smaragd&Diamonds csapata felnőtt és junior korosztályban mazsorett formáció kategóriában két koreográfiával indult a versenyen és képviselte Sárospatak városát.

A kétnapos versenyen több mint 1000 táncos, 6 országból mérette meg magát különböző kategóriákban és táncstílusban. Mazsorettjeink dinamikus, színvonalas előadásai a közönséget és az országosan ismert és elismert zsűritagokat egyaránt magával ragadta. A színpadi megjelenés, a technika, a koreográfia és az előadásmód együttes értékelése alapján a Smaragd&Diamonds csoport SWAP című pomponos-botos koreográfiát a zsűri Ezüst Minősítéssel, az Álmatlan éjszaka című botos koreográfiát Ezüst Minősítéssel és Különdíjjal, valamint mindkét koreográfiáért egyedi tervezésű éremmel jutalmazta. Köszönet Noszály Kamillának a csoport oktatójának a remek koreográfiákért és a lelkes felkészítő munkájáért.

A Smaragd&Diamonds csapat tagjai: Bánóczi Regina, Butkai Evelin, Hochvárt Anett, Fedor Zsófia, Németh Barbara, Noszály Csenge, Noszály Gréta, Szabó Hanna, Tóth Fruzsina
Gratulálunk a lányoknak a sikeres szerepléshez!

A Sárospataki Plasztik SE beszámolója

Feltöltő

Fel