Színpadra került a Szeretetkönyv

Papadimitriu Athina és Kutik Rezső intenzív élménnyel ajándékozta meg a közönséget az Újbástya Rendezvénycentrumban tartott Müller Péter Szeretetkönyv című írásából készült színpadi játékával.

A népszerű könyvből készült zenés monológ a szeretet fontosságáról szólt, mely egyszerre volt őszinte vallomás, gazdag tanítás, de társkeresés is. Az előadás középpontjában álló tételt, mely szerint: “A szeretetről beszélni egyedül nem lehet. Csak együtt.” – minden pillanatban igazolták a szereplők. A szeretet a legnagyobb szavunk. Minden örömünk és gondunk mögött ez az egyetlen szó rejlik.

Müller Péter szól a szerelemről, a barátságról, a női és a férfisorsról, a párkapcsolatról, a szexualitásról és a magányról, társunk elvesztéséről, a saját lelkünkkel való barátságról, az öregségről, a családról, a gyermeki és az anyai szeretetről, korunk érzelmi zűrzavaráról s az elmúlhatatlan égi szeretetről.

A zenei betétek és az előadást kísérő rövid vetítések még inkább felerősítették az érzéseket, egyéni élményeket. A közönség vastapssal köszönte meg a különleges estet, melynek végén Csatlósné Komáromi Katalin igazgató köszöntötte a művésznőt, mint friss Jászai Mari – díjast.

Feltöltő

Fel