Hóvirágom, virágom… a Kreatív Varázssziget tavaszváró foglalkozása

Tavaszváró foglalkozásunkat kedd délután tartottuk a könyvtárban. Hóvirágom, virágom… volt az alkalom mottója.
Már nagyon várjuk a verőfényes napsütést, a tavasz örömét. Itt-ott már kandikálnak a bájos hóvirágok, az idő egyre barátságosabb és a madarak szüntelen csivitelése is egyre közelebb hozza a tél búcsúját. Jó lenne feldobni az otthonunkat egy kis kikeletet idéző varázslatos dekorációval. Ehhez kínáltunk ötleteket családi kézműves délutánunkon vendégeinknek.

Az elkészíthető lakásdíszekben a koratavasz jellemző virága a hóvirág elevenedett meg. Falidíszeink tortapapír alapra helyezve dekorgumiból, papírtányér felhasználásával és kartonból is készültek. Varrással pedig vidám virágos szalag dekoráció is készült. A közelgő ünnepekre hangolódva szalagból virág alakú kokárdát is lehetett varrni.
A foglalkozáson résztvevő gyerekek, anyukák, nagymamák jól érezték magukat. Vidám beszélgetéssel, alkotással, könyv- és kreatív témájú folyóiratok lapozgatásával, színezéssel telt el a délután. A rendezvény végén ajándékutalványt sorsoltunk ki vendégeink között, amely a Kreatív Kuckóban levásárolható. Gratulálunk a Koleszár családnak és örömteli alkotást kívánunk!

Gyönyörű díszek és dekorációk készültek a foglalkozáson, amelyek majd megidézik a tavaszt a készítőik otthonában.

Noszályné Bodnár Ágnes beszámolója

Feltöltő

Fel