Szabadtéri mozi, sporttámogatások a Humán bizottság napirendjei között

A testületi ülésre készült a Humán bizottság is.

Éves munkatervet, üzleti tervet is tárgyaltunk, a SIDINFO Nonprofit Kft és PATAQUA Kft. esetében – mondta Szvitankó Tamás. A vezetők reális, tartható és előremutató működési és fejlesztési terveket vázoltak. A fürdő esetében az idén megvalósuló saját erős fejlesztések leginkább a vendégek kényelmét szolgálják majd – tette hozzá a Humán bizottság elnöke. A fürdő feladatai közé került tavaly egy büfé üzemeltetése, ami idén egy újabb vendéglátó ipari egységgel bővül. A két egység személyzete és működési feltételei biztosítottak.

A SIDINFO Nonprofit Kft. egyik fő bevételi forrása a pataki mozi mellett működő büfé üzemeltetése, ami ügye a Művelődés Háza költözése miatt megváltozott körülményekkel üzemel a Képtárban, de miután a nyári időszakban szabadtéri mozit is terveznek, az új lehetőség várhatóan korrigálja az éves bevételi tervet.

Szó volt még a Carolina Óvoda és Bölcsőde továbbképzési tervéről is, mert az oktatási törvény kötelezően ír elő óvodai és bölcsődei dolgozók számára képzéseket, az ütemterv elkészült a felmerülő költségeket az intézmény saját hatáskörben fedezni tudja.

Kiemelt napirend volt az éves önkormányzat által biztosított sporttámogatások kiosztása. Itt minden egyes beérkezett kérelmet egyesével bíráltunk el, hogy a rendelkezésre álló közel 10 millió forintról jó döntést hozhassunk meg. Javaslatunkat megfogalmaztuk, a végső döntés a testületé lesz – tette hozzá Szvitankó Tamás.

Feltöltő

Fel