Itt a Farsang…. áll a bál…

„Itt van a Farsang,
készül a fánk.
Hatalmas móka
vár itt ma ránk.”

Ez így is volt, ahogy a fenti sorokban is olvasható, hisz eljött a várva-várt nap a Carolina Óvoda és Bölcsőde gyermekei számára. Végre felvehették, illetve belebújhattak a régóta áhított jelmezeikbe – nyilatkozta Lendvainé Szendrei Ágnes, az intézmény vezetője.

A Farsang, – a Mikulás – után a gyerekek legkedvesebb ünnepe. Már jó előre számolják a napokat, hogy mikor jön el a Farsang, és latolgatják, hogy mik is lesznek ezen a napon. Mindig az aktuális rajzfilmhősnek van a legnagyobb népszerűsége, de sikeresek az otthon – esetleg együtt – készített, ötletes és kreatív jelmezek is. Akinek nincs jelmeze, választhat az óvodának már korábban összegyűjtött készletéből, melyet ilyenkor felfrissítünk.

Tehát nem marad jelmez nélkül sem felnőtt, sem gyerek. Mindenkit megörökítettünk egy fotó erejéig, és csoportképeket is készítettünk.

A vidámságról, a mulatozásról szól ez a nap, és a sok érdekes ügyességi játékról, melynek díjai természetesen édességek. Sok „rágcsát” hoznak ilyenkor, de az ünnepi ebéd is, mi egyéb lehetne, mint farsangi fánk.
Így volt ez most is! Jól mulattunk, vigadtunk, és rövidesen készülünk a tél „elűzésére”!

Feltöltő

Fel