2019.02.23. 18:00 - 20:00
Borász a konyhában – Huda Salman és Hős-Nagy Henrik

Borász a Konyhában – Huda Salman és Hős-Nagy Henrik!

Harsányi borok és szír ételek randevúja A Borosban

Előétel
Tabbouleh, Bárány Kubbeh
-Harsányi Sárgamuskotály száraz 2018 (tartályminta)-
*
Leves
Vöröslencseleves
-Harsányi Ciróka Furmint száraz 2016-
*
Első főétel
Csirke Shakriya
-Harsányi Királyhegy Furmint száraz 2016-
*
Második főétel
Kefta (marha-bárány)
-Harsányi Száraz Szamorodni 2015-
*
Desszert
Quatayef
-Harsányi Hízelgő késői szüret édes 2017-

A vacsora időpontja: 2019. február 23. 18:00
A vacsora ára borokkal: 11.500.-/fő
A vacsora ára borok nélkül: 9.200.-/fő
A vacsorán csak az előre megváltott jeggyel lehet részt venni! Előzetes jegyvásárlás határideje február 21. (csütörtök).
Jegyeket a Boros Borbárban (Sárospatak, Rákóczi utca 21. szám alatt) lehet személyesen megváltani.
Információk: A Boros Borbár*
*Sárospatak, Rákóczi u. 21., telefon: +36 47 658 200, +36 30 514 9693

Feltöltő

Fel