Ismét sikeres óvodabál

Az idén, február 2-án szintén Carolina napon tartotta hagyományos óvodabálját a Carolina Óvoda és Bölcsőde intézménye.

A rendezvényt az előző évekhez hasonlóan nagy érdeklődés övezte, bár az influenza miatti megbetegedések sajnos sokakat visszatartottak. Ennek ellenére több mint 26o fővel zajlott a rendezvény, mely nagyon hangulatos, mondhatni fergeteges volt. A megjelenteket Lendvainé Szendrei Ágnes intézményvezető, majd Aros János polgármester úr köszöntötték.

Az ünnepi műsor – a hagyományoknak megfelelően – a gyermekek fellépésével kezdődött. Elsőként volt óvodásainkból álló népi tánccsoport lépett fel, Darmos Éva táncpedagógus közreműködésével. Őket a Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola Klasszikus Balett előkészítő gimnasztika csoportja követte. Noszály Kamilla Mosoly című koreográfiáját adták elő a picik. Az óvodásokat a fiatal óvodapedagógusok pörgős, táncos előadása követte, mely szintén nagy sikert aratott.

A dekorációt az előző évekhez hasonlóan Stílus Pataknak, a finom vacsorát pedig a Makkhetes Étteremnek köszönhetjük.
A minőségi tánczenét a Salgótartjánból érkezett Melodies Party zenekar szolgáltatta, melynek hallatán kevesen maradtak ülve.

A jó hangulat, uralta az egész estét. A sok-sok értékes tombolatárgyat – melyet a szülőktől, vállalkozóktól, intézményektől, dolgozóktól és egyéb támogatóktól kaptuk – a zenekari szünetekben két részletben sorsoltuk. Ezúton is szívből köszönjük a felajánlásokat!

A rendezvény nagy élményt nyújtott a jelenlévőknek. Bízunk benne, hogy ezzel is tovább erősítettük intézményünk jó hírnevét!

Az óvoda beszámolója

Feltöltő

Fel