Ételt osztott rászorulóknak a Sárospataki Wass Albert Kör

Az utóbbi években rendszeressé vált Sárospatakon, hogy a téli időszakban ételt osztanak a rászorulók javára a piacon. Ebben a nemes akcióban minden szombati napon más-más civil szervezet vállalja az ételosztást déli 12 órától.

Egyesületünk már nem először vett részt ebben a jótékony célú akcióban. A SWAK február 2-án 12 órától várta a rászoruló pataki lakosokat egy tányér meleg étellel, teával, kenyérrel és a Kövér Cukrászda süteményével a piacon. A mintegy 60 adag étel bő félóra alatt elfogyott, amit a városban élő nélkülöző polgártársaink hálásan köszöntek a téli napon.

Örömmel vettünk és veszünk részt a jövőben is ebben a szép összefogásban. Köszönjük a sárospataki Kisscuki Étterem-Pizzéria, Kávézó segítségét, akik a megrendelt és elkészített ételt és minden szükséges eszközt kiszállítottak a helyszínre. Természetesen köszönjük egyesületünk tagjainak (Demeter Péter, Fink Nándor, Földényi Mariann, Frimmerné Ihnáth Marianna, Kovács László, Lencsés Anna, Pándy-Szekeres Dávid, Tarnavölgyi László) a közreműködést.

A december 15-én megkezdett ételosztás március 23-ig tovább tart és minden szombaton 12 órától más-más civil szervezet várja a rászoruló patakiakat meleg étellel a piacon.

(Fotók: Pándy-Szekeres Dávid)

Sárospataki Wass Albert Kör Elnökségének beszámolója

Feltöltő

Fel