Külföldi ösztöndíj lehetőség tehetséges Sárospataki diákoknak is

A Trendhim Scolarship (ösztöndíj) azért jött létre, hogy olyan hallgatókat támogasson és segítsen, akik szenvedélyesen érdeklődnek az üzlet, a dizájn, a marketing és az IT világa iránt, és akik az említett területeken szeretnének maguknak karriert vagy saját vállalkozást.
Az ösztöndíj lényege

A Trendhim egy olyan cég, amely komolyan veszi a fiatal tehetségek felkarolását. Hiszünk abban, hogy a hallgatók és azok álmainak felkarolásával a saját jövőnket alapozzuk meg az e-kereskedelemben. Kíváncsian várjuk és szívesen meghallgatjuk az új jelentkezőket! Az ösztöndíj programban tehetséges diákokat szeretnének támogatni. Ez egy nagyszerű lehetőség, hiszen azon felül,hogy a nyertes diák 2.000 Euró nagyságú összegben részesül a kézhez kapott nyereményt utazástól kezdve egészen tanulmányok finanszírozásáig bármire felhasználhatja.
Hogyan jelentkezhetsz?

A sikeres jelentkezéshez a hallgatónak a következő területeken kell alap diplomaszerző vagy posztgraduális tanulmányokat folytatnia:

Üzleti, könyvvitel vagy pénzügy
Marketing és menedzsment, digitális marketing és értékesítés
IT és webfejlesztés
Vezetéselmélet és szervezés
Vállalkozáselmélet
Divat is dizájn

Kor- és származásbeli megkötésünk nincsen. Nyilvános, magán és online egyetemek és kurzusok hallgatói is jelentkezhetnek. PHD hallgatók éppúgy pályázhatnak az ösztöndíjra.

További részletek a Trendhim Scolarship oldalán !

Feltöltő

Fel