Évzáró intézményvezetői értekezletet tartottak a Carolina Óvoda és Bölcsődében

A Carolina Óvoda és Bölcsőde vezetője úgy döntött, néhány hónap kihagyást követően újra összehívja a városban működő szervezetek, intézmények vezetőit.

Lendvainé Szendrei Ágnes lapunknak azt mondta, szerette volna ha a városi intézmény és cégvezetők megismerik az idei évben TOP pályázati programból végrehajtott bölcsőde fejlesztésüket, valamint ha lehetőség nyílna az év értékelésére. Így a résztvevők bejárták az új épületszárnyat, majd közös évértékelést tartottak.

Eredményes év van mögöttünk, stabil a város költségvetése, folyamatosan emelkednek adóbevételeink és talán minden eddiginél gazdagabb volt az éves programkínálat 2018-ban – mondta Aros János. A város polgármestere emlékeztetett, az újra várossá nyilvánítás 50. évében mintegy 17 milliárd forintos fejlesztés vette kezdetét a városban. Ezek egy része már lezajlott, a java azonban még hátra van, így türelmet és megértést kért ez úton is a lakosoktól.

Sárospatak a térség dinamikusan fejlődő városa, eredményesen pályázott az önkormányzat, a helyi cégek és társadalmi szervezetek is – mondta Dr. Hörcsik Richárd. Az országgyűlési képviselő kiemelte, hogy Patak turisztikai és kulturális, gazdasági szerepe folyamatosan erősödik és méltó ez egy olyan városhoz, amely a hazai történelembe már rég beírta önmagát.

Feltöltő

Fel