Évzáró vacsorát tartott a Belvárosi Nyugdíjas Klub

Az év végéhez közeledve a Belvárosi Nyugdíjas Klub tagjai évzáró vacsorát tartottak a Hotel Bodrogban. A közösség elmúlt egy évét elevenítették fel, visszaemlékezve a közös programokra.

Számos kirándulás, előadás színesítette az idei évünket is. Megtekintettük Miskolcon a Seuso-kincseket, jártunk a Gibárti vízi erőműnél, kirándultunk a Tengerszemre és a foglalkozásokon is szép számmal vettek részt a tagjaink – mondta Dávid Sándor, klubvezető. Tagságunk létszáma 35-40 fő, idén két új tagot köszönthettünk soraink között.

A Ház szerves részét képezi a klub – mondta Csatlósné Komáromi Katalin. Az igazgatónő kiemelte, örömteli számára, hogy az aktív évek után nyugdíjba vonuló emberek nem lesznek közömbösek, továbbra is érdekli őket a város közélete, amiből maguk is kiveszik részüket. A Ház munkatársai nem csak helyszín biztosításával segítik a klub működését, igény szerint programokat, előadásokat is szerveznek számukra.

A városban a fejlesztések mellett a legfontosabbak a közösségek – mondta az alpolgármester. Sikora Attila közölte, a két jól működő nyugdíjas klubot egyaránt támogatják, segítik. Kirándulásaikhoz buszt biztosítanak, kéréseiket szervezésben, ügyintézésben örömmel fogadják. Az alpolgármester megköszönte a klub tagjainak az augusztus 20-i közreműködésüket, amikor eredetileg 1986 palacsintát szerettek volna sütni az újra várossá nyilvánítás ötvenedik évfordulójára és végül több mint kétezer darabbal örvendeztették meg a nagyközönséget.

Az önkormányzat a Végardói Nyugdíjas Klubhoz hasonlóan a Belvárosi Nyugdíjas Klub tagjainak is szaloncukorral kedveskedett valamint az újra várossá nyilvánítás alkalmából megjelent új könyv egy-egy példányát nyújtották át a tagoknak.

Feltöltő

Fel