10 éves lett a Végardói Nyugdíjas Klub

2008 őszén alakult meg a helyiek kezdeményezésével a Végardói Nyugdíjas Klub. A mintegy 20-30 fős tagság az óta is szoros kapcsolatot ápolva több tucatnyi emlékezetes rendezvényen, eseményen vett részt.

Az idei éven szinte minden arról szólt, hogy idén 50 éve, hogy visszakapta városi rangját Sárospatak. Ám e mellett számos más évfordulót is ünnepelhettünk, melyek között megtaláljuk az idén 10 éves Végardói Nyugdíjas Klubot is – mondta Aros János. Sárospatak polgármestere kiemelte, minden fejlesztés, beruházás fontos a város életében, de a legfontosabbak a benne élő emberek, és az általuk alkotott közösségek.

Az elmúlt tíz évben számos örömteli eseményt élhettünk át közösen a klub tagjaival, örülök hogy segíthettem a kezdeteknél és hogy mai napig számítanak rám – mondta Egyed Attila, a körzet önkormányzati képviselője. Hozzátette, a klub tagjai aktív közösséget alkotva gazdagítják a hétköznapokat.

Számunka minden egyes együtt töltött perc fontos – mondta lapunknak Baloghné Pintér Katalin. A Végardói Nyugdíjas Klub vezetője kiemelte, a 20-30 fő közötti taglétszám igényli a közösségi programokat, számos kiránduláson, közös ünneplésen vettek részt, de a névnapokat és születésnapokat is együtt ünneplik.

 

Feltöltő

Fel