Beszámoló az Egészségügyi és Szociális bizottság üléséről

Bizottságunk is tárgyalta a Települési támogatásokról szóló rendeletet, amelynek lényege a Mozgáskorlátozottak Sárospataki és Zemplén Térségi Egyesülete tagjai közül a súlyos fogyatékossággal élők éves szinten egy harminc alkalmas bérletet vehetnek majd igénybe térítés mentesen – mondta lapunknak Szabó András, a bizottság tagja.

Tárgyaltuk a város idei évre szóló költségvetésének módosítását is, örömmel vehettük tudomásul, hogy a gondosan végzett gazdálkodás eredményeként a költségvetésünk nullás, vagyis egyetlen forint hiány sem jelentkezik év végére.

Több napirendi pont is érintette a Város Rendelőintézetét. Módosításra került a Szervezeti és Működési Szabályzat, a Házirend és bizottságunk elfogadta a következő ötéves időszakra vonatkozó fejlesztési koncepciót is. Fontos megjegyezni, hogy egyre többen veszik igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat Sárospatakon, így például az aktív dolgozók érdekében a rendelési idők és a ház nyitva tartása is változik, a jövőben este kilenc óráig lesznek elérhetőek egyes szakrendelések – mondta Szabó András.

Feltöltő

Fel