Idősek köszöntése

Tisztelet és megbecsülés illeti mindazokat, akik nyugdíjas éveiket megélve ma is aktív szereplői városunk életének – mondta az Idősek napja alkalmával elmondott köszöntőjében a város polgármestere.

Aros János szerint az a legfontosabb, hogy a város lakossága megbecsüli az időseket, tiszteletben tartja élettapasztalatukat és bölcsességüket. Ők az a korosztály, akik jelen voltak a város kiépülése során, saját szemükkel láthatták hogyan fejlődik szeretet városunk – mondta a polgármester. Köszönet illet mindenkit, aki a város fejlődésében, a közösségi életében bármit is tett. Mert egy város nem csak lesz élhető és kedvelt a lakosai körében, ha folyamatosan fejlődik és szépül, hanem akkor lesz igazán szerethető, ha az abban élő emberek jó kapcsolatokat ápolnak.

Ma már a megjelentek többsége megérdemelt nyugdíjas éveit tölti, unokákkal a családdal és barátokkal töltheti idejét. A város nem felejti el az időseket, ezért is szerveztek ez alkalommal is ünnepi műsort számukra. A Carolina Óvoda és Bölcsőde gyermekeinek műsorát követően a „Csendül a nóta” című operett műsor követte, a hangulatos előadás után a Makkhetes Étterem által készített finom vacsora és Szoták Richárd zenei produkciója zárta az Idősek napja rendezvényét.

Feltöltő

Fel