A hosszú hétvége idején is folytatódik az útfelújítás a belvárosban

Napokon belül befejeződik a nagy forgalmi akadályokat is okozó útfelújítás Sárospatakon. Mint ismert a Magyar Közút Nonprofit Kft. által elnyert pályázatból a városon áthaladó főútvonal teljesen új burkolatot kap, a rendőrlámpánál a jobbra kanyarodó sávot is bővítették. A kivitelező most már a végső aszfaltozást végzi el, a következő napokban azonban még komolyabb torlódásokra kell számítani.

Aros János azt közölte portálunkkal, hogy a héten a kivitelező befejezi az aszfaltozási munkálatokat, viszont a hosszú hétvége idején is dolgozni fognak, ez alól csak november elseje a kivétel. Mivel szombaton piaci nap van és időközben a szennyvízberuházás munkálatai a Petőfi utcán is forgalomkorlátozást jelentenek, még torlódásokra kell számítani. A lakosok eddigi türelmét megköszönve mindenkit arra kérek, hogy a következő néhány napban is nagy odafigyeléssel közlekedjenek – mondta a polgármester. A belvárosi temető környékén Mindenszentek, Halottak napja idején egyébként is nagy a forgalom, most a szennyvízberuházás és a főútvonal aszfaltozása miatt várhatóan nehézkes lesz a közlekedés – tette hozzá a polgármester.

Aros János elmondta még, a Wesselényi úti vasúti átjáróig történő szakasz aszfaltozásával a nagyobb volumenű munkák lezárulnak, ezt követően útburkolati jelek felfestése, táblázások is kisebb munkák várhatóak csak. A Magyar Közút Nonprofit Kft. által elnyert pályázat a körforgalomig tartó útfelújítást jelenti, azonban a Wesselényin még folyamatban van a szennyvízberuházás, így ezt a szakaszt jövő év tavaszán fogja felújítani a kivitelező.

Feltöltő

Fel