Nyolcadik születésnapját ünnepelte a Carolina Óvoda és Bölcsőde

A Carolina Óvoda és Bölcsőde már a 8. szülinapi évindító partiját rendezte, mely ismét  családias, hangulatos és sikeres  volt – mondta Lendvainé Szendrei Ágnes intézményvezető.

A köszöntő után, a rövid műsorban, a gyerekek körjátékoztak, majd Horváth Bence, Emri Kiara, Juhász Viktor és Egyed Menta Nyuszi csoportos óvodásaink előadták Kövesiné Gál Judit óvodapedagógusunk által írott, az óvodánkat  köszöntő versét. (lásd a lentiekben)

Ezután a szülinapi tortát csodálhatták, majd kóstolhatták a jelenlévők, melyet a Heitzmann Cukrászda ajándékozott nekünk. Köszönjük szépen! A tortánkat –  a hagyományokhoz híven – az idén is Aros János polgármester úr vágta fel.

Nyolcadik születésnapunk ez. Évről-évre szebb és boldogabb, hisz mindig szépülünk, gyarapodunk, gazdagodunk valamivel. Ezen a nyáron:

  • A Bölcsődefejlesztési projekt keretében két gyönyörű és korszerű foglalkoztatóval, öltözővel és mosdókkal, sportpadlós tornaszobával és felújított játszóudvarral lettünk gazdagabbak.
  • A gyermekek biztonsága érdekében, a főbejárat tehermentesítésére újabb kiskaput és járdát építettünk.
  • Az intézmény mellett működő „Személyiségközpontú Nevelés Alapítvány” és „A Carolina Óvoda és Bölcsőde Gyermekeiért Alapítvány” támogatásával, valamint az óvodabálok bevételeinek felhasználásával egy hatalmas „kéttornyos vár” udvari fajátékot vásároltunk és adtunk át ezen az alkalmon.

Gyönyörű szülinapi ajándékok ezek! A boldogság sugárzott a gyermekarcokról.

A délután hangulatát és a jelenlévők örömét tovább fokozta a színes és változatos játszóház, az új bölcsődei műanyag játékok birtokbavétele és kipróbálása, valamint Rózsás Viki gyermekkoncertje.

A délután folyamán a résztvevők fogyaszthattak a büfében kapható, és rendkívül népszerű, finom lángosból és palacsintából.

Kellemes, szép délután volt ez, amin a gyerek és a szülő egyaránt boldog volt, és jól szórakozott.

Lendvainé Szendrei Ágnes

Az Óvodánk születésnapja

Tudjátok, hogy mi van ma?
Ma van az Óvodánk születésnapja.
Messze földön a legszebb és legkedvesebb.
Be is lakják szép számmal a gyerekek.
Az Óvodánk négy sarka, a négy évszakot jelképezi,
ami sok színes vidámsággal van teli.
Az udvara? Óriás! Van rajta babaház, homokozó, mászóka,
hinta és csúszda – ez mind-mind a gyerekek birodalma.
Ha elfáradunk, a fák hűs árnyékaiban megpihenünk.
A sportpálya ? Az csudajó!  Használjuk is, mint kis sportolók.
Repül a labda, száll a gól, hangosan szurkol a sok lurkó.
Egy szó, mint száz, ez itt egy csodás Mesevár.
/Kövesiné Gál Judit/

Feltöltő

Fel