Kilencedik alkalommal rendezték meg a Vásártér Napját

Hiába volt kétes az időjárás, szép számmal gyűltek össze az érdeklődők a kilencedik alkalommal megrendezett Vásártér Napján múlt szombaton. Sikora Attila és Szvitankó Tamás önkormányzati képviselők már évek óta közösen szervezik meg ezt a tartalmas programot elsősorban a lakótelepen élőknek, de persze mindenkit szívesen látnak ilyenkor.

A rendezvényen a szervezők minden korosztályra gondoltak, így a legkisebbek és a legnagyobbak is találhattak számukra szórakoztató és kikapcsolódást nyújtó programot. A délután a Sárospataki Plasztik SE mazsorettjeinek felvonulásával kezdődött, akik menettáncukkal a rendezvény helyszínére csalogatták az érdeklődőket, majd színvonalas műsorukkal kápráztatták el a nézőközönséget. Őket követően a Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola tánccsoportjai, illetve lengyel, ukrán, szlovák és erdélyi táncosok nyűgözték le a kilátogatókat. A táncos fellépések után az estét a 37-es Zenekar koncertje zárta.

Sikora Attila és Szvitankó Tamás elmondták:

„Évek óta azon dolgozunk, hogy egy kellemes délutánt szervezzünk a lakótelepen élőknek. Nem volt különösebb elképzelésünk most sem, csak szerettünk volna jó szórakozást és nagyszerű hangulatot biztosítani az emberek számára. Szerettük volna elérni, hogy az itt lakók lejöjjenek és beszélgessenek egymással és hogy azalatt az idő alatt jól érezzék magukat egy kis műsor, zene és tánc mellett. Bízunk benne, hogy sikerült közelebb hozni egymáshoz az itt élő patakiakat.”

A Vásártér Napján végig kreatív foglalkoztató várta a gyerekeket, melyet a Carolina Óvoda és Bölcsőde dolgozói tartottak, a bátrabbak egy hatalmas óriáscsúszdán is lecsúszhattak, de volt arcfestés, kirakodó vásár és Sárospatak Város Rendelőintézetének köszönhetően egészségügyi szűrések is.

Feltöltő

Fel